We zoeken een directeur-bestuurder

We zijn op zoek naar een directeur-bestuurder.
De werving wordt begeleid door Pandion Leiderschap.
Voor informatie over deze procedure verwijzen u graag naar de website van Pandion Leiderschap. 

We zoeken directeuren

De reactietermijn voor de drie onderstaande directievacatures is gesloten.
We willen voor de hele vereniging nog wel graag in contact komen met geïnteresseerde mogelijke nieuwe directeuren.
We nodigen u uit contact te zoeken via personeelszaken@florion.nl

Locatiedirecteur kindcentrum De Schatgraver Zwolle (0,8-1,0 fte)

Ben jij op zoek naar een baan als leidinggevende op een plek waar geen dag hetzelfde is? En zoek je een christelijke werkomgeving waarin je bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen zodat ze tot bloei kunnen komen in een rijke, veilige en eigentijdse omgeving?

Voor ons Integraal kindcentrum De Schatgraver in Zwolle zoeken wij per 1 augustus 2024 een  locatiedirecteur. De Schatgraver is gelegen in de wijk Zwolle Zuid en biedt opvang en onderwijs aan ongeveer 300 kinderen. Vanuit de missie “Ik zie een schat in jou!” begeleidt het enthousiaste team de kinderen in het ontdekken en ontplooien van hun kwaliteiten en talenten, om zo samen te mogen ontdekken welke opdracht God ons geeft in een steeds veranderende samenleving.

Locatiedirecteur basisschool Smaragd Zwolle (0,9 fte)

Zoek je een christelijke werkomgeving waarin je bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen zodat ze tot bloei kunnen komen in een rijke, veilige en eigentijdse omgeving? Ben jij empathisch, doortastend en op zoek naar een baan als leidinggevende op een plek waar geen dag hetzelfde is? Vind je het opzetten van een IKC (onze ambitie) een mooie uitdaging?

Voor onze basisschool in het centrum van Zwolle zoeken wij per 1 augustus 2024 een locatiedirecteur. Smaragd biedt onderwijs aan ongeveer 250 kinderen. Gedreven door Gods liefde voor elk mens wordt op Smaragd COOL onderwijs gegeven, gericht op groei, kennis en vaardigheden in de wereld van nu.

Locatiedirecteur basisschool De Planthof Emmeloord (0,6 fte)

Spreekt groepsdoorbrekend onderwijs jou aan en wil je bouwen aan een lerende organisatie? Wil jij werken op een christelijke school waar verbinding, vertrouwen, groei en bloei centraal staat?

Voor onze basisschool in Emmeloord zoeken wij per 1 augustus 2024 een locatiedirecteur. Op De Planthof gaan 110 leerlingen dagelijks met plezier naar school. Het enthousiaste team werkt met passie en gedrevenheid om alle leerlingen een betekenisvolle basisschooltijd te bieden. Samenwerken en een goede relatie opbouwen tussen leerlingen, leerkrachten en ouders is op De Planthof heel belangrijk. Een lerende organisatie waar ieders talent waardevol is en waar in een open en eerlijke houding steeds gekeken wordt naar het optimaliseren van het onderwijs.

Onderwijsvacatures

We hebben momenteel vacatures voor invalleerkrachten.

Wil je een open sollicitatie sturen dan kan je mailen naar personeelszaken@florion.nl

Onze werkcultuur

De cultuur van werken binnen Florion wordt gekleurd door de missie dat in alle lagen van Florion wordt gewerkt, geleerd en geleefd vanuit de gereformeerde identiteit met de missie om geloofwaardig onderwijs te realiseren, waarin kinderen en medewerkers tot bloei komen in Gods koninkrijk.

Enkele items uit onze visie die onze manier van werken kleur geeft:

 • De cultuur van werken wordt ingegeven door dienstbaarheid. Medewerkers van Florion zijn mensen die geroepen zijn vorm te geven aan dienstbaarheid.
 • Het werk binnen Florion is allereerst gebaseerd op vertrouwen, vertrouwen in de taakvolwassenheid van de medewerkers.
 • Leren, ontwikkelen en groeien doe je vooral in een positieve, opbouwende relatie met de ander. We werken samen via dialoog en reflectie met kinderen en volwassenen.
 • Florion biedt kinderen, medewerkers en scholen ruimte om te groeien en te ontwikkelen. In een sfeer van vertrouwen en (gedeelde) verantwoordelijkheid worden het zelfsturend vermogen, het aangaan van initiatieven en experimenten gestimuleerd.
 • Florion kenmerkt zich door openheid in de ontmoeting met elkaar zonder (voor-)oordelen; iedereen mag er zijn met wat hij/zij kan en nog moet leren.
Als invaller mag je meedraaien in veel verschillende onderwijssystemen en teams, dat vind ik heel leerzaam

Vervanging wordt op onze scholen centraal geregeld

 • Hiervoor hebben we een invalpool ingericht (centraal meldpunt vervanging).
 • Via deze invalpool kun je ervaringen en contacten opdoen.
 • Wil je je als invaller aanmelden, stuur dan een mail naar cmv@florion.nl.
 • Vermeld je persoonlijke- en contactgegevens.
 • Geef ook door wanneer je beschikbaar bent.
 • Na ontvangst van je mail nemen we contact met je op.
 • Let op ons identiteitsbeleid, zie hiervoor ons identiteitsdocument en de medewerkersverklaring.
 • NB: Met het delen van jouw gegevens geef je ons expliciet toestemming deze voor invalwerk of vacatures te mogen gebruiken.