TOCH (WEER) HET ONDERWIJS IN?
Je fietst langs het schoolplein en stapt af. Je hoort de bel en ziet de kinderen vrolijk naar binnen lopen. De leerkracht staat bij de deur en helpt even een kind met een moeilijke rits. Dan gaat de buitendeur dicht en is het plein leeg. Je weet dat de kinderen nu hun plekopzoeken in het lokaal en waarschijnlijk loopt de leerkracht naar het digibord en gaat de les beginnen. Jij stapt op je fiets en rijdt naar huis.

Je hebt al vaker met die gedachte gespeeld. Zeker de laatste tijd, nu je ziet dat de nood in het onderwijs hoog is. Maar ja, het is lang geleden dat je van de opleiding kwam en je bent niet in het onderwijs aan de slag gegaan. Of je bent er lang uit geweest. Of je hebt helemaal geen onderwijsopleiding. Zo zijn er duizend-en-één redenen waardoor je de stap naar het onderwijs niet zette, terwijl het toch aan je trok.

PAK DEZE KANS EN NEEM CONTACT MET ONS OP!
We zijn ons ervan bewust dat er allerlei vragen bij je leven waardoor je nog steeds niet in het onderwijs aan de slag bent gegaan. Vragen over kinderopvang, scholing, begeleiding, reisafstand, onzekerheid en waarschijnlijk nog veel meer. Maar dat zijn zaken waarover we juist graag met je in gesprek gaan. Wil je serieus overwegen om de school weer in te gaan, dan doen wij wat in ons vermogen ligt om de omstandigheden zo goed mogelijk voor jou te maken.

TOCH (WEER) HET ONDERWIJS IN!
Dat kan bij Florion als leerkracht, onderwijsassistent, leerkrachtondersteuner of als directeur. We hebben 24 christelijke scholen onder onze hoede. Grote kans dat er één bij jou in de buurt is. Denk erover na, maak een lijstje met al je vragen en ideeën en neem contact met ons op. Zoals je al gemerkt hebt, we gaan heel graag met je in gesprek en wellicht worden we collega’s!

CONTACT
Nieuwsgierig geworden?
Kijk op de website van Florion www.florion.nl/nieuws voor meer informatie of neem contact op met Ellis van de Riet via personeelszaken@florion.nl

We zien je reactie graag tegemoet en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!