Florion is op zoek naar een schoonmaakcoördinator

 

SCHOONMAAKCOORDINATOR (0,4 fte – 16 uur)

 

Werkzaamheden

Regievoering over de schoonmaakwerkzaamheden die door gecontracteerde schoonmaakbedrijven op de scholen worden uitgevoerd en het uitvoeren van werkzaamheden voor de scholen.

 

Wat wij bieden

Florion is een vereniging voor gereformeerd primair onderwijs die dit jaar is ontstaan uit een fusie van VGPO Accretio met VGPO De Zevenster. Florion is een vereniging met 22 basisscholen, waaronder een SBO-school, in de regio’s Zwolle, Noord-Veluwe, Noord Overijssel, Zuid-West Drenthe en Flevoland. Er wordt lesgegeven aan ca. 3500 leerlingen en er zijn ca. 400 personeelsleden werkzaam bij Florion.

De naam Florion is afgeleid van het werkwoord 'floreren': op zijn best zijn, tot volle ontplooiing komen, zich goed ontwikkelen, groeien, bloeien en gedijen. Ons doel is om kinderen te laten floreren. We willen bijdragen aan hun ontwikkeling, zodat ze gedijen en tot volle ontplooiing komen in een rijke, veilige en eigentijdse leeromgeving. Florion staat voor geloofwaardig onderwijs. Onze geloofsovertuiging geeft ons onderwijs richting en waarde. Elke dag werken wij in lerende organisaties aan kwalitatief hoogstaand onderwijs. Dat is bijbelgetrouw en waardenvol onderwijs, gegeven door professionele medewerkers die geloven in God. Wij kunnen uitleggen waarom wij de dingen doen zoals we ze doen en zijn daarop aanspreekbaar.

Zie verder ook onze website: www.florion.nl.

 

Wat wij vragen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 4, bij voorkeur richting processen, en kennis van kwaliteitszorgsystemen en hygiëne.
  • HBO-werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring.
  • Werkervaring met schoonmaakprocessen in dienstverlenende bedrijven.
  • Zelfstandigheid én samenwerkingsvaardigheden.
  • Communicatieve vaardigheden.

 

Informatie vacatures

  • Een benoeming zal ingaan per 01-03-2018.
  • Voor het uitvoeren van de werkzaamheden kan het nodig zijn te werken op tijden dat op de scholen wordt schoongemaakt, zowel binnen als buiten de schoolvakanties.
  • Kandidaten dienen belijdend lid te zijn van GKv, CGK, NGK of van kerken die recent zijn voortgekomen uit de GKv en die actief betrokken zijn bij de eigen gemeente.
  • De vacature wordt intern en extern gelijktijdig uitgezet.
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao PO.

 

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Gert Laarman, directeur-bestuurder, telefoonnummer 038 – 23 05 001 (kantoor). Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot en met zaterdag 25 november 2017 gemaild worden naar bestuurskantoor@florion.nl.

 

 

« ga terug